Bent u het slachtoffer van een inbraak of diefstal?diefstal

Dan beseft u dat de kosten in kaart brengen een moeilijk karwei is. De schade beperkt zich niet tot de aankoopprijs van de gestolen voorwerpen en vaak is er extra schade aan uw woning. Zonder de hulp van een inbraak expert krijgt u niet vanzelfstprekend waar u recht op heeft.

Die belangrijke en complexe taken omtrent uw schadevergoeding bij diefstal kan u met een gerust hart aan een tegenexpert van Baeselen & Co overlaten. De tegenexpert van Baeselen & Co zal u vanaf het begin tot het einde bijstaan in uw schaderegeling. Als uw onafhankelijke diefstal expert of tegenexpert gaan wij voor de maximale schadevergoeding.

 

Wat doen de inbraak experten van Baeselen & Co voor u?

 • We maken, 100% onafhankelijk, een gedetailleerde, becijferde lijst op van de opgelopen schade. Indien er juwelen gestolen zijn, maakt onze expert juwelen hiervan ook een gedetailleerde, becijferde lijst.
 • We informeren u over de te nemen dringende en verplichte maatregelen.
 • We nemen uw dossier, polisvoorwaarden, alle onderschreven waarborgen en clausules door zodat we met kennis ter zake de maximale schadevergoeding kunnen onderhandelen bij de expertise of tegenexpertise.
 • We staan ook tot uw beschikking voor schadegevallen « Diefstal in het buitenland », « Diefstal met geweld op straat, in uw wagen » enz. ...
 • We maken een afspraak met de aangestelde expert en/of inspecteur.
 • We zijn aanwezig tijdens de expertise of tegenexpertise met de expert van de verzekeringsmaatschappij en verdedigen uw belangen om te zorgen voor een minnelijke, snelle en maximale schadevergoeding.
 • We blijven tot uw beschikking tot uw dossier is afgehandeld door uw verzekeringsmaatschappij. U kunt ons altijd persoonlijk bellen of mailen voor vragen in verband met uw dossier.

 Bel ons vrijblijvend voor advies op 02 308 80 87 of stuur ons een mail.

We helpen u onmiddellijk!

 

 >> Lees ook « Tips bij diefstal »

>> Lees ook « Waardebepaling Juwelen »

>> Lees ook « Tegenexpertise »

>> Lees ook « Rechtsbijstand »

CONTACTEER ONS VANDAAG VOOR MEER INFORMATIE!

Heeft u te maken met een schadegeval, diefstal of wilt u een raming laten opmaken van juwelen of (on)roerende goederen?
Heeft u een andere vraag omtrent onze diensten of deze website?
Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier. Wij nemen spoedig contact met u op.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Telefoon
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. *
  Invalid Input