100% ONAFHANKELIJK 30 JAAR ERVARING ACTIEF OVER HEEL BELGIE

 1. VRAGEN? WIJ BELLEN U GRAAG OP!
 2. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. Telefoon*
 4. *
  Invalid Input

Baeselen & Co werkt met experten die elk hun eigen specialisatie hebben. Vermits ze jarenlang zelf als expert voor verzekeringsmaatschappijen gewerkt hebben, kennen ze het verloop van een expertise. Bovendien hebben ze gedurende al die jaren het vertrouwen en de achting van hun confraters expert en/of inspecteur van de maatschappij verworven.

U kent de polisvoorwaarden van uw klant als geen ander en wanneer uw klant het slachtoffer is van een schadegeval, rekent hij voornamelijk op u.

Na een expertise waarbij er niet akkoord gegaan wordt met het voorstel van de expert/inspecteur, zal u zonder twijfel uw klant aanraden om beroep te doen op een tegenexpert.

Meestal adviseert u dit ook wanneer het om aanzienlijke bedragen gaat. Echter, ook bij kleine bedragen, zal uw klant u dankbaar zijn voor de tussenkomst van een eigen expert. Voor sommige klanten kan een paar honderd euro meer of minder een groot verschil betekenen in hun overtuiging dat zij de juiste makelaar gekozen hebben!

Waarom bij een schadegeval onmiddellijk beroep doen op ons kantoor?

 • Wanneer we onmiddellijk ingeschakeld worden, kunnen we het volledige dossier behandelen en zowel u als de klant heel wat werk uit handen nemen. De begroting van de schade gebeurt vooraf. De klant wordt geïnformeerd waaraan hij zich kan verwachten volgens zijn polisvoorwaarden (beperkingen, vervangingswaarde enz. …). Zo kan een minnelijke onderhandeling met de expert en/of inspecteur bereikt worden op een serene manier vanaf de eerste afspraak.
 • Het is niet aangeraden om te wachten om een tegenexpert aan te stellen NA de becijfering van de schade door de expert en/of inspecteur. In geval er geen akkoord bereikt werd, leidt dit tot discussies, is de klant ontevreden en wordt een minnelijke onderhandeling bij een tweede afspraak bemoeilijkt.
 • U hoeft geen twee maal ter plaatse te gaan en er gaat geen kostbare tijd verloren, zowel voor u als voor de klant, die door een tweede expertise langer op zijn vergoeding moet wachten.
 • Een eigen expert kost uw klant in principe niets vermits de kosten meestal ten laste zijn van de verzekeringsmaatschappij. Het kleine, eventuele supplement, zal ruimschoots gedekt worden door de vergoeding die de klant krijgt dankzij de tussenkomst van zijn eigen expert.

 

U bent altijd zeker dat uw klant de vergoeding zal krijgen waar hij recht op heeft. Een klant die tevreden is omdat zijn schadegeval snel en correct werd vergoed, blijft een trouwe klant!

 

Lees ook « Wat kost een expertise of tegenexpertise? »