100% ONAFHANKELIJK 30 JAAR ERVARING ACTIEF OVER HEEL BELGIE

 1. VRAGEN? WIJ BELLEN U GRAAG OP!
 2. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. Telefoon*
 4. *
  Invalid Input

waterschadeBent u het slachtoffer van een brandschade, waterschade, overstroming of andere schade met betrekking tot uw woningpolis? Reageer pro-actief en doe onmiddellijk beroep op een expert van Baeselen & Co. Vermijd hiermee te wachten tot een expert en/of inspecteur van uw verzekeringsmaatschappij is langs geweest.

Onze werkwijze?

 • We informeren u over de te nemen dringende en verplichte maatregelen wanneer u brandschade, waterschade of andere schade oploopt.
 • Onze experten nemen samen met u en/of uw makelaar uw polisvoorwaarden, alle onderschreven waarborgen en clausules door zodat we met kennis ter zake de maximale schadevergoeding kunnen onderhandelen.
 • We maken een afspraak met de door hen aangestelde expert en/of inspecteur.
 • We maken een gedetailleerde, becijferde lijst en bestek op van de opgelopen schade.
 • Uw eigen expert is aanwezig tijdens de expertise en zorgt voor een minnelijke, snelle en maximale schadevergoeding, volledig volgens de regels en normen van uw polisvoorwaarden.
 • We blijven tot uw beschikking tot uw dossier is afgehandeld door uw verzekeringsmaatschappij.

Indien er toch reeds een eerste expertise plaats vond met een expert en/of inspecteur van uw verzekeringsmaatschappij en u hun voorstel niet ondertekend heeft, kan u alsnog beroep doen op een expert van Baeselen & Co. Ook dan zal hij, deze keer in de hoedanigheid van tegenexpert, uw rechten verdedigen.

 

Lees ook « Expert voor de verzekerde »

Lees ook « Onze taak »

Lees ook « Tips brandschade, waterschade, stormschade... »